Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Gaming Headset online!

Fyndiqs favoriter

Förhöj spelupplevelsen med rätt headset Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga och bra headset för just gaming. Med produkter från Logitech, Trust, Razer, Somic, Plantronics och många, många fler säkerställer du att din spelupplevelse blir något utöver det vanliga! Vare sig du vill ha trådlösa lurar med bluetooth, adapter till din mobil eller ordentliga, slutna hörlurar med surroundljud har du hittat rätt! Bekväma gamingheadsets som fungerar med XBOX, PC och PS3 finns i alla olika former och utföranden – prisvärda och högkvalitativa för både långa och kortare spelpass. Välkommen att fynda online!

*Tips för ett lyckat köp! Ett bra spelheadset är ett måste för alla gamers – man ska kunna uppleva den interaktiva spelvärlden på ett realistiskt och spännande sätt, med bra ljud och mikrofon. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela och interagera! Ett välfungerande headset låter dig både vara helt inne i spelet samtidigt som du aktivt kan samspela med medspelare – genom en högkvalitativ mikrofon och ultimat ljud. Säkra din spelupplevelse genom att fynda det du behöver – ett mindre headset för ett öra eller kanske hörlurar med chatpad? Vi har allt för den spelsugne! Vare sig du vill ha trådlösa eller trådbundna hörlurar, i stilsäkert svart, klassiskt vitt eller professionellt metallgrå hittar du det du söker i vårt stora sortiment – både billigt och smidigt. Shoppa headset online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.