Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga spelkonsoler online!

Roligt med konsoler! Livet är till för att man ska ha roligt och njuta av sin tillvaro, och alla har vi våra knep som gör att vardagen helt enkelt blir lite roligare! För många, stora som små, så innebär det att försvinna in i spelets värld en stund. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av de mest populära spelkonsoler som finns, till riktigt billiga priser dessutom! Så att alla kan försvinna ifrån vardagen, om än för bara ett par timmar, och bekämpa onda krafter, eller kanske bli bäst i världen på snowboard.

Tips för ett lyckat köp! Om du har spel för Xbox 360 hemma, se då till att det är den konsolen som du beställer hem! Alla spel passar dessvärre inte alla konsoler. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tv spel istället för dataspel! Alla har nog en spelkonsol som de tycker är lite bättre än alla andra. Det kan vara en Ps3 konsol, ett Nintendo DS spel eller ett Xbox 360 slim, eller varför inte en Wii spelkonsol? Oavsett vilken som man helst har stående i sitt hem så är tv spel otroligt roligt, och något som många föredrar framför dataspel. Dessutom är Wii spel såväl som Ps3 spel något som är perfekt att syssla med i grupp. För vem har egentligen inte vunnit en bästa vän över en match på sitt Nintendo 8 bit när man var liten?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.