Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp ps3 kontroll online här! En av de absolut populäraste tv-spelskonsolerna som de flesta spelfanatiker har är PlayStation 3. För att fler än en person ska kunna spela tv-spel samtidigt behövs ett antal handkontroller. De flesta vill ju faktiskt inte spela själva, utan samla ett gäng kompisar för att tävla mot varandra. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga ps3 kontroller. De finns i allt från rosa och lila till kamouflage och guld! Alla kontroller är dessutom trådlösa och supersmidiga att spela med! Skynda att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Du som är en riktig gamer gör rätt i att kolla runt här hos oss. Vi har nämligen en massa prylar för den som verkligen älskar att spela datorspel och tv-spel. Handla flera produkter och betala samma frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela med smart spelkontroll! Förutom att ps3 kontroller kommer i flera olika färger och faktiskt är riktigt snygga, är de även otroligt smarta. Man kan enkelt koppla sin handkontroll till sin ps3 med bluetooth och börja spela. Den laddas dessutom enkelt med en medföljande USB-kabel! Alla handkontroller har så kallad Dualshock som innebär att de är försedda med en inbyggd vibration. Med denna kan spelet ge rörelsefeedback till spelaren och göra spelandet mycket mer levande!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.