Kundservice

Fynda billiga dockningshögtalare online

170 fynd


Filtrera

Snygga och billiga dockningshögtalare på nätet

Med dockningshögtalare kan du spela upp musik och andra ljud från din mobil enkelt. Du sätter bara i mobiltelefonen i högtalaren och så spelas ljudet upp. Det är mycket simpelt och kan även vara en snygg detalj i hemmet. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga dockningshögtalare i allt från rosa högtalare till enkla svarta. Är du ute efter högtalare i form av ett speciellt djur? Då har vi iMini pet, dockningshögtalare som kan se ut som allt från en panda till en groda. Kika igenom vårt stora utbud och klicka hem allt vad du önskar.

Tips för ett lyckat köp

Hos oss kan du köpa Philips högtalare & högtalare från Kitsound. Läs mer om vilket märke som passar dig bäst under produktbeskrivningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dockningshögtalare med bluetooth är det ultimata

Många nya högtalare har bluetooth, och det är även någonting du kan köpa hos oss. Bluetooth högtalare är smarta för att de fungerar utan jobbiga och fula sladdar. Med bluetooth förvandlas de alltså till en portabel högtalare som du kan ta med dig om du ska iväg någonstans. Streama musik via din mobil och spela upp den på din dockningshögtalare på picknicken, semestern eller där hemma. Köp din högtalare hos oss på Fyndiq — du kommer inte att ångra dig.