Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dockningshögtalare online!

Snygga och billiga dockningshögtalare på nätet! Med dockningshögtalare kan du spela upp musik och andra ljud från din mobil enkelt. Du sätter bara i mobiltelefonen i högtalaren och så spelas ljudet upp. Det är mycket simpelt och kan även vara en snygg detalj i hemmet. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga dockningshögtalare i allt från rosa högtalare till enkla svarta. Är du ute efter högtalare i form av ett speciellt djur? Då har vi iMini pet, dockningshögtalare som kan se ut som allt från en panda till en groda. Kika igenom vårt stora utbud och klicka hem allt vad du önskar.

Tips för ett lyckat köp! Hos oss kan du köpa Philips högtalare & högtalare från Kitsound. Läs mer om vilket märke som passar dig bäst under produktbeskrivningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dockningshögtalare med bluetooth är det ultimata! Många nya högtalare har bluetooth, och det är även någonting du kan köpa hos oss. Bluetooth högtalare är smarta för att de fungerar utan jobbiga och fula sladdar. Med bluetooth förvandlas de alltså till en portabel högtalare som du kan ta med dig om du ska iväg någonstans. Streama musik via din mobil och spela upp den på din dockningshögtalare på picknicken, semestern eller där hemma. Köp din högtalare hos oss på Fyndiq – du kommer inte att ångra dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.