Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga portabel högtalare online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av portabla högtalare online! Vad vore livet utan musik? Som en enda lång stumfilm. Och hur kul vore det dag ut och dag in? Som tur är blir det allt enklare att ta med sig sin musik vart man än rör sig, så att man aldrig behöver ha en tyst minut. Här på Fyndiq har vi samlat hela vårt utbud av billiga portabla högtalare för att du enklare ska kunna finna en liten goding du anser passar dina behov och som faller dig i smaken. Du finner allt från minihögtalare till smartphone, högtalare som vattenflaskor och Ultron boomer cube till DIVOOM bärbara högtalare. Med våra tacksamma priser kanske du även kan unna dig att köpa två – en för hemmet och en för uteaktiviteter.

Tips för ett lyckat köp! Blunda, tänk på din favoritfärg och välj sedan en portabel högtalare med den färgen som även levererar bra ljud! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trådlösa högtalare för dina behov! Musiken fyller en allt större roll i människors liv, så det vore konstigt om vi inte kunde bära med oss bra ljud genom livet. Du kan lyssna på musik i timmar från högtalarna och sedan ladda upp dem enkelt och bekvämt inför nästa rond. Välj din portabla högtalare utefter det ljud du vill åt, den färg och form du faller för och för dina behov. Här finns alla valmöjligheter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.