Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig bluetooth högtalare online!

Stort utbud av bluetooth högtalare online! Musik, musik! Ja, att leva ett liv utan musik är som att bada i en pool utan vatten. Att även kunna dela med sig av sin musik med portabla bluetooth högtalare skapar större glädje för både dig och dina medmänniskor — om du inte befinner dig på tunnelbanan förstås. Här på Fyndiq har vi på denna sida plockat ihop ett fint utbud av billiga bluetooth högtalare som du kan ha till både fest och vardag. Länge leve musiken!

Tips för ett lyckat köp! Det finns mängder av olika högtalare, så utgå från dina behov och köp en som passar dig — eller varför inte två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Musik vid poolen, picknicken eller i hemmet! Det som är så fantastiskt med en bluetooth högtalare är att du kan spela upp musik från din telefon eller surfplatta genom bluetooth och få ett mycket bra ljud. Ja, det har nog aldrig varit så enkelt att lyssna på musik som det är nu. Med en vattentålig högtalare kan ni liva upp stranden eller duschen, och med en liten minihögtalare kan du enkelt ta den med dig vart du än ska gå. Med en bluetooth högtalare utomhus kommer människor dras till dig som getingar dras till honung.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.