Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig bordshögtalare online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig bordshögtalare online! För de allra flesta människor är ljud något som skapar känslor och förhöjer sinnena. Att vara insvept av ljud kan få en att laga en godare middag, städa enklare och självklart umgås med andra i en lite härligare stämning. En bordshögtalare är då en perfekt lösning som man enkelt slår på. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga bordshögtalare och bordsradio från både de största aktörerna på marknaden till aktörer som vill ta sig upp och med det erbjuder mycket spännande designlösningar.

Tips för ett lyckat köp! För att du ska göra ett så bra köp som möjligt är det viktigt att du tänker på att de funktioner du vill ha med verkligen är med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bordsradio förhöjer En Marshall bordsradio eller snygg VQ radio ger inte bara skönt ljud utan är även en snygg inredningsdetalj. Välj därför en bordshögtalare som du känner passar in i det rum den är tänkt att placeras i. Här finns allt från retro bordshögtalare och trådlösa bordshögtalare till riktigt färgglada klossar som verkligen lyfter upp ett hem. Se helheten men även den teknik som krävs för att du ska höra något. Och du, varför inte köpa upp dig på fler bordshögtalare och blåsa liv i alla dina rum?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.