Gravid

72 Fynd

Allt för din graviditet

Hos oss hittar du allt du kan behöva för att få en behaglig tid både under och efter din graviditet. Vi har samlat alla tillbehör på ett och samma ställe så du slipper leta runt. Dessutom kan du fynda våra prylar till riktigt bra priser.

Innan graviditeten

Först och främst gäller det att fastställa att du är gravid. Vi har flera erbjudanden på graviditetstest som ger i det närmaste 100 % säkert utslag. De kommer i diskreta förpackningar och håller långt utgångsdatum.

När du är gravid

En graviditet kan innebära påfrestningar för din kropp och då har vi bra hjälpmedel såsom kroppskuddar och gravidbälten. För den växande magen har vi smarta byxknapp förlängare så du kan ha dina vanliga byxor längre tid. Är du svullen kan kinesiologitejp minska problem med svullnad och hjälpa lymfcirkulationen. Likaså håller kompressions armskydd och strumpor svullnad borta från ben och armar. Om du har ont i ryggen brukar en TENS-apparat kunna lindra besvären tack vare de elektriska impulserna som masserar muskler och nerver.

Sömnen är A och O

Det är inte ovanligt att sömnen blir påverkad och då hjälper våra öronskydd dig att stänga störande ljud ute. Med en bekväm sovmask håller du dessutom ljuset borta. Lägg till en knäkudde mellan benen och du får en mer bekväm sovställning.

Trygghet under graviditeten

Med en doppler gravid detektor som känner av barnets puls och hjärtslag kan du enkelt höra och registrera fostrets hjärtslag inne i magen. Det känns inte bara tryggt utan är också en glädje du kan dela med din familj och vänner eftersom du kan ta med detektorn överallt.

Efter graviditeten

När väl bebisen kommit och ifall du väljer att amma hittar du smarta bröstpumpar hos oss som du även kan ta med dig hemifrån. Kanske vill inte mjölkproduktionen komma igång och behöver hjälp på traven, eller så har du mycket mjölk och behöver lätta på trycket. Oavsett är det skönt att kunna pumpa vid behov. Skulle bebisen ha svårt att andas på grund av astma eller bronkit har vi så kallade nebulisatorer som underlättar vid inhalation av läkemedel. Allt för din och din bebis trygghet och bekvämlighet.