Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga stödstrumpor online!

Öka blodcirkulationen i benen med stödstrumpor! De flesta får någon gång i sina liv svullnad eller åderbråck på benen. Många får i värsta fall även blodproppar i benen, som kan vara livshotande. För att undvika dessa åkommor är det absolut bästa att bära stödstrumpor. Strumporna ökar nämligen blodcirkulationen i benen. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga stödstrumpor. Välj mellan stödstrumpor i en mängd olika färger och material! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Är du på jakt efter vanliga strumpor finns det också här hos oss. Vi har strumpor för män, kvinnor och barn i olika modeller! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekt på flygresan! Ett av de vanligaste tillfällena att bära stödstrumpor på är när man flyger. Eftersom man sitter still länge under en flygresa och det är ett väldigt lågt tryck i kabinen, ökar risken för att få blodproppar i benen. Därför kan det vara näst intill livsviktigt att bära just stödstrumpor. De minskar nämligen risken avsevärt för att få blodpropp under flygresan! Stödstrumporna passar även bra att använda när man är gravid för att minska risken för att benen svullnar upp. När man väljer stödstrumpor kan man välja mellan en rad olika kompressionsklasser. En medelhård kompression passar i ovan nämnda situationer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.