Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga stödstrumpor online

158 Fynd

Letar du efter nya stödstrumpor? Här på Fyndiq kan du hitta hundratals stödstrumpor i olika färger, material och kompressionsklasser för att öka blodcirkulationen och ge stöd till svullna och trötta ben. Fynda bland våra modeller av billiga strumpor och beställ hem dina favoriter!


Köp billiga stödstrumpor online

Stödstrumpor är perfekt för att ge stöd till trötta och svullna ben och hjälper även till med att öka blodcirkulationen i benen som är perfekt att ha när du sitter ned längre stunder som på flyget. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga stödstrumpor i en mängd olika färger, material och kompressionsklasser. När du köper dina stödstrumpor är det bra att fundera på när och hur du har tänkt använda dem eftersom det kan avgöra vilken kompressionsklass du ska välja, vid flygresor och för att undvika svullnad i vardagen passar medelhård kompression bra. De flesta får någon gång i sina liv svullnad eller åderbråck på benen. Många får i värsta fall även blodproppar i benen som kan vara livshotande. För att undvika dessa åkommor är det absolut bästa att bära stödstrumpor då de ökar blodcirkulationen i dina ben.

Stödstrumpor som ökar cirkulationen i benen

Det finns många tillfällen att bära stödstrumpor men ett av de allra vanligaste är på flygplanet. Eftersom man sitter still länge under en hel flygresa och det är ett lågt tryck i kabinen ökar risken för blodproppar i benen. Därför kan det vara näst intill livsviktigt att bära stödstrumpor under hela resan, ett billigt komplement som gör stor skillnad då det minskar risken avsevärt att få blodproppar under flygturen. Ett annat vanligt tillfälle att bära stödstrumpor är när man är gravid då man minskar risken att benen svullnar upp, men det fungerar även bra i yrken då man rör på sig mycket exempelvis inom vården. Bra att veta är att stödstrumporna kommer i en rad olika kompressionsklasser beroende på när och hur de ska användas, vid flygresor är det rekommenderat att använda stödstrumpor med medelhård kompression men du kan alltid testa dig fram och se vad som passar dig.