Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt ägglossningstest online!

Få reda på när du har ägglossning! Försöker du bli med barn så kan det gå snabbare och smidigare om du har koll på din kropp och när du har ägglossning. På så sätt vet du exakt när möjligheten att bli gravid är som störst. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga ägglossningstest, så att våra kunder kan få bättre koll på sin fertilitet. Välj mellan digitala och analoga ägglossningstest. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter att veta om du blivit gravid eller inte? Då kan du fynda ett graviditetstest hos oss. Du hittar dessa i kategorin Tester! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stickor, digitalt test eller kassett? Alla ägglossningstester som är samlade på den här sidan har hög tillförlitlighet och går väldigt bra att använda. Men sedan skiljer de sig lite åt när det kommer till tillvägagångssätt och hur mycket information du kan få. Väljer du till exempel Clearblue Digitalt test får du ett digitalt resultat på vilka två dagar i månaden du har störst möjlighet att bli gravid. Vill du istället använda dig av ett test som är väldigt populärt på sjukhus och kliniker så kan du köpa ett ägglossningstest i form av en kassett!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.