Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt graviditetstest online!

Få reda på om ni väntar tillökning med graviditetstest! När du försöker skaffa barn är ett av de största ögonblicken att göra själva testet för att se om du väntar tillökning. Och oavsett om du vill ha barn eller inte, är det vid vissa tillfällen nödvändigt att ta ett graviditetstest för att få koll. Nu behöver du inte längre gå till ett apotek för att inhandla ditt test, utan du kan göra det snabbt och smidigt online. Vi på Fyndiq har nämligen samlat ett stort utbud av billiga graviditetstest. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd när du ändå är här. Du betalar nämligen samma frakt, oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Digitalt eller analogt? När det kommer till att välja ett graviditetstest som du känner dig bekväm med så finns det en rad olika varianter. Vill du ha mer information än att du är gravid eller inte så kan du välja Clearblues graviditetstest med veckoindikator. Då får du även reda på hur många veckor du varit gravid – antingen 1-2, 2-3 eller 3+. Nöjer du dig istället med en vanlig teststicka så kan du köpa ett billigt flerpack och på så sätt testa dig flera gånger om du känner dig osäker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.