Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig eltandborste hos oss

Stort sortiment av billiga eltandborstar! Tandborstning kan tyckas vara tråkigt, men med en eltandborste blir en annars så repetitiv och trist syssla mer effektiv och något att se fram emot. Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av eltandborstar i sortiment. En eltandborste, eller elektrisk tandborste som det också kan kallas, går att få i olika prisklasser och finns både för vuxna och barn. Passa på att fynda eltandborstar för hela familjen! Vi har eltandborste med motiv från filmen Frost och även med Spidermanmotiv. Självklart har vi även elektriska tandborstar med smarta och avancerade funktioner som tar tandborstningen till en helt ny nivå. Länge leve rena tänder!

Tips för ett lyckat köp! Du har väl inte glömt att klicka hem tandborsthuvuden? Du hittar dem i en egen kategori här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera! Plomberade varor inkluderas inte i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Elektriska tandborstar för renare tänder! Utöver att du slipper den repetitiva tandborstningsrörelsen är det i många fall faktiskt lättare att få rent tänderna med en eltandborste, och dessutom få dem ännu renare. Vissa elektriska tandborstar kommer med teknik som gör det möjligt att koppla upp den till sin telefon och låter dig hålla koll på hur bra du borstar sina tänder. På så vis ser du till att munnen och tänderna är i toppskick! Ta en ordentlig titt i vårt stora sortiment av eltandborstar och byt ut din vanliga tandborste mot en elektrisk tandborste redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.