Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga tandborstar online!

Både vanlig och elektrisk tandborste! Att det är viktigt att borsta tänderna lärde sig de flesta när de var barn, likaså att det är något man ska göra både morgon och kväll. Lika viktigt är det också att använda rätt tandborste, och för att du ska hitta rätt har vi på Fyndiq tagit fram ett stort utbud av bra och billiga borstar som hjälper dig att trolla bort tandtrollen. Braun eltandborste eller vanlig Oral B tandborste är exempel på vad du kan köpa här billigt, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Har du en eltandborste men behöver byta ut huvudet? Här hittar du tandborsthuvud till flera olika modeller. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Därför ska vi borsta tänderna! Förklaringen till varför våra tänder behöver borstas är enkel: det måste hållas rent för att vi inte ska få hål. Genom att borsta sina tänder kan man säkerställa ett fint leende, med vita och starka tänder. Sen kan man ju fråga sig vilken som är den bästa tandborsten? Eltandborste för barn och vuxna är något som blivit populärt de senaste åren och det kan mycket väl vara för att elborsten är bäst i test. Hos oss kan du köpa både vanlig tandborste och eltandborste, så passa på att testa vilket alternativ som passar dig bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.