Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig tandkräm online!

Fynda billig tandkräm online hos oss på Fyndiq! Vill du hålla dina tänder fräscha och kanske få dem att bli lite vitare så att du kan stoltsera med ditt leende? Vi på Fyndiq har massor av tandkrämer här som både skyddar och gör dina tänder bländande vita. Varför inte välja en ekologisk tandkräm? Här hos oss finns det mesta som rör tandhygien. Kika igenom vårt utbud redan idag — välkommen att fynda en bra och billig tandkräm!

Tips för ett lyckat köp! Är ni fler än bara du i familjen? Passa då på att beställa hem två eller fler tandkrämer på en gång, de tar slut snabbare än man tror! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Rätt tandkräm för friska och snygga tänder! Det gäller att hitta en tandkräm som passar ens behov och smak, men det går faktiskt att ha fler och variera sig. Köp en- eller flerpack, eller kanske en tandkrämsklämma för att enkelt få ur den sista klicken tandkräm. Du kanske vill hålla dig till klassiska Colgate, testa Beverly Hills Formula eller så är Aloe vera helrätt för dig. Hos oss på Fyndiq finns det du behöver inom tandhygien, både för att skydda och successivt göra dina tänder vitare. Borsta fram ditt vackraste leende!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.