Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hygienartiklar på nätet!

Viktigt med hygien! Att hygien är viktigt är vi på Fyndiq fullt medvetna om. Just därför har vi tagit fram ett stort utbud av olika hygienartiklar så som eltandborste, tandtråd, tamponger och mängder av annat som håller dig frisk och fräsch. Här på Fyndiq kan du hitta hygienartiklar av hög kvalitet men till ett billigare pris. Varför inte säga farväl till missfärgade tänder och ta steget mot vita tänder med Denta tandblekingspenna, eller undvika en olycka när mensen kommer på besök genom att köpa hem 100-pack tamponger i tygpåse! Vår uppgift är att leverera, välkommen att se vad du kan hitta.

Tips för ett lyckat köp! Om du köper ett tandborsthuvud är det viktigt att du kontrollerar märket en extra gång — så att det passar till din eltandborste. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Testa en eltandborste! När man var liten fick man alltid frågan har du borstat tänderna ordentligt och oavsett om man tyckte det var roligt eller jobbigt att borsta sina tänder — förstod man att tandborstning var viktigt. Som vuxen är det ingen som påminner en om tandborstningen, men det behövs inte heller. Det är en otroligt härlig och fräsch känsla att vara nyborstad och det är med stor glädje vi på Fyndiq kan erbjuda er hygienartiklar utan att plånboken tar skada! Välkommen att kolla in vårt stora utbud!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.