Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Var säker i trafiken vid alla tillfällen! Varje år råkar många ut för bilolyckor på grund av att de själva eller medtrafikanter har druckit alkohol. För att alltid vara helt säker på att du är i gott skick och kan sätta dig bakom ratten bör du därför ha en alkoholmätare tillgänglig. På så sätt får du snabbt reda på om du kan köra eller inte. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga alkoholmätare, så att alla kunder ska vara säkra bilister. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd när du ändå är här. Du betalar nämligen samma frakt, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Digitala alkotestare eller engångsmätare? Hos oss på Fyndiq har vi ett brett utbud av olika alkoholmätare. Vill du ha en digital mätare kan du välja bland varianter i olika prisklasser. Vill du kunna bära runt på din alkomätare och vara säker vid alla tillfällen? Då kan du köpa en liten, smidig mätare som du kan koppla in i din iPhone 5 eller iPad. Anslut den till mobiltelefonen, blås i det lilla lufthålet på undersidan och få resultatet på en LCD digital display. Och du som bara behöver ett alkotest för några enstaka tillfällen kan istället köpa ett fem-pack engångstestare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.