Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig alkoholmätare online

60 Fynd

Var säker i trafiken vid alla tillfällen

Varje år råkar många ut för bilolyckor på grund av att de själva eller medtrafikanter har druckit alkohol. För att alltid vara helt säker på att du är i gott skick och kan sätta dig bakom ratten bör du därför ha en alkoholmätare tillgänglig. På så sätt får du snabbt reda på om du kan köra eller inte. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga alkoholmätare, så att alla kunder ska vara säkra bilister. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att leta efter fler fynd när du ändå är här. Du betalar nämligen samma frakt, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Digitala alkotestare eller engångsmätare?

Hos oss på Fyndiq har vi ett brett utbud av olika alkoholmätare. Vill du ha en digital mätare kan du välja bland varianter i olika prisklasser. Vill du kunna bära runt på din alkomätare och vara säker vid alla tillfällen? Då kan du köpa en liten, smidig mätare som du kan koppla in i din iPhone 5 eller iPad. Anslut den till mobiltelefonen, blås i det lilla lufthålet på undersidan och få resultatet på en LCD digital display. Och du som bara behöver ett alkotest för några enstaka tillfällen kan istället köpa ett fem-pack engångstestare!