Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billig värmefilt online

514 Fynd

Värm dig med en skön värmedyna

Att frysa är något av det värsta som finns och tyvärr är det vanligt i ett kallt land som Sverige. Den som fryser spänner sig ofta och får svårt att slappna av. Därför är det viktigt att man värmer upp allt från sängen, till barnvagnen eller bilsätet. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga värmefiltar, värmedynor, värmekuddar och värmeflaskor. Ja, här finns i princip allt du kan tänka dig för att få lite extra värme! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att några av dessa produkter också kan användas som ispåsar för nedkylning. Köper du en sådan produkt får du alltså två riktigt bra funktioner i ett! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Värmekuddar i olika modeller

Oavsett vilken typ av produkt för uppvärmning som du är ute efter, lär du hitta den hos oss på Fyndiq. Här finns nämligen allt från en värmeflaska som finns inuti en nallebjörn, till ett par handvärmare som är formade som cupcakes. Är du ute efter ett nackstöd som även har en inbyggd värmefunktion hittar du det också hos oss. Det här nackstödet är perfekt för den som har spända muskler över nacken. Det enda du behöver göra för att värma de olika värmeprodukterna är att antingen fylla dem med varmt vatten eller värma dem i micron!