Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp blodtrycksmätare online hos oss på Fyndiq! Många personer i Sverige har problem med blodtrycket och det finns olika anledningar till varför folk har det. Men en del av de som har problem just med blodtrycket har blivit beordrade av läkaren att kolla blodtrycket regelbundet. Eftersom det inte är rimligt att behöva gå till läkaren flera gånger om dagen, finns möjligheten att mäta blodtrycket hemma. Är man intresserad av att kunna göra detta på hemmaplan är det dags att ta sig en titt på vårt stora utbud av billiga blodtrycksmätare från märken som Andon Health med flera. Säkra hälsan och fynda en blodtrycksmätare redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Det finns en rad olika självtester ute på marknaden. På Fyndiq hittar du en rad olika sådana typer av tester! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta blodtrycket hemma smidigt och enkelt! De blodtrycksmätare som är till för att användas hemma är alla väldigt lätta och smidiga. Detta för att det inte ska bli krångligt att mäta blodtrycket själv ett par gånger om dagen. De flesta av mätarna samlar dessutom datan i själva apparaten så att det går att gå tillbaka och läsa av äldre mätningar. Vissa har till och med möjligheten att lagra upp till 60 mätningar i minnesbanken så att det går att se hur blodtrycket har förändrats över tid!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.