887 210 produkter från 1 719 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 549 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga hälsotester online!

Fyndiqs favoriter

Hälsan före allt annat! Det viktigaste som finns här i livet är att ta hand om sig själv och sin hälsa - på alla plan! Du ska med andra ord alltid vara snäll mot dig själv. Just därför har vi på Fyndiq samlat massor av bra tester för hälsan, så att du enkelt och smidigt ska kunna ta hand om dig själv. Om du till exempel vill bli gravid kan det vara bra med ett ägglossningstest, och för att inte tala om ett graviditetstest! Det underlättar trots allt hela processen, så istället för att hålla utkik efter symptom av att vara gravid kan du istället ta ett test och få svar på dina undringar. Välkommen att fynda billiga och bra hälsotester!

Tips för ett lyckat köp! Det är smidigt att ta tester hemma och slippa ge sig iväg till en doktor för att till exempel ta ett manligt fertilitetstest. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smart med test hemma! Det finns såklart många olika saker som spelar roll för vår hälsa, och även om det ibland krävs att vi går till en läkare så finns det tillfällen då det går lika bra att göra hemmatester på egen hand! Att till exempel ha en alkoholmätare hemma kan vara bra vid en massa tillfällen, precis som att ha extra graviditetstest hemma på lager.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.