Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga hälsotester online!

Fyndiqs favoriter

Hälsan före allt annat! Det viktigaste som finns här i livet är att ta hand om sig själv och sin hälsa - på alla plan! Du ska med andra ord alltid vara snäll mot dig själv. Just därför har vi på Fyndiq samlat massor av bra tester för hälsan, så att du enkelt och smidigt ska kunna ta hand om dig själv. Välkommen att fynda billiga och bra hälsotester!

Tips för ett lyckat köp! Det är smidigt att ta tester hemma och slippa ge sig iväg till en doktor för att till exempel testa blodtrycket. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smart med test hemma! Det finns såklart många olika saker som spelar roll för vår hälsa, och även om det ibland krävs att vi går till en läkare så finns det tillfällen då det går lika bra att göra hemmatester på egen hand! Att till exempel ha en alkoholmätare hemma kan vara bra vid en massa tillfällen, precis som att kunna kolla blodtrycket hemma.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.