Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig färginpackning online!

Ta hand om ditt färgade hår med en bra färginpackning! Visst är det roligt med förändring, att experimentera och att färga håret? Men den härliga hårfärgningens baksida, om man gör det för ofta, är att håret blir trött och slitet. Detta är dock enkelt fixat med bra färginpackningar som livar upp och ger nytt liv till ditt hår. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av Revlon Nutri Color Creme, Color Tube och KC Professional Color Mask i olika färger. För vad en färginpackning gör, till skillnad från en vanlig hårinpackning, är att den tillför både färg och vårdande ämnen.

Tips för ett lyckat köp! Med våra bra priser är det smart att köpa flera flaskor för att du inte ska vara utan när det behövs en uppfräschning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Färginpackning om du vill ta hand om håret! Minns du dagen då ditt hår var nyfärgat och glänste? Det är enkelt att få den glansen utan att färga om eller gå till frisören! Fräscha upp ditt hår hemma med en färginpackning. Det är nästan som att färga håret, fast det går lite snabbare och är skonsamt för håret. Låt det synas att du bryr dig om ditt hår!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.