Fynda Hårfärg & Toning

400 Fynd

Köp billig hårfärg

Hur skulle sagan te sig om vår kära Rapunzel hade slitet och skört hår? Då hade hennes kärlek aldrig kunnat klättra upp på hennes tjocka fläta och befriat henne från sitt torn. Tänk på det nu när du kommit till hårprodukternas Mecka. Här kan du fynda hårfärg, toning och krämer som hjälper till att hålla din snygga färg snygg längre. Med kända märken som bland andra Loreal, Mood, Garnier och Schwarzkopf kan du få till varma rödbruna toner, ljusbruna eller varför inte lila, askblond eller blå? Har du aldrig provat så vet du inte om du passar eller inte. Med Henna kan du få till den där snyggt röda färgen. Att shoppa hårfärg online är ett smart och billigt sätt att shoppa. Du får ett stort utbud och du spar pengar.

Tips för lyckat köp

Ja, vad är ett hår om tusen år, ifall du skulle färgat det med fel färg? Ett tips är att tänka Angelina Jolie och vid felfärgning färga det mörkt. Allt klär en skönhet, och inget missklär en ful. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Spice up your life

Hur många gånger kan man färga sitt hår innan man tappar det, är en fråga vi alla har ställt oss både en och tre gånger när vi färgat håret. Att living on the edge är att själv våga sig på att bleka håret från mörkt till ljust då chanserna är stora att det slutar med en skrikande orange hårbotten och vi ser ut som Pippi Långstrumps glömda syster som ingen levande människa bör få syn på. Men vad är ett hår om tusen år? Vi säger tuta och kör och sen får det bära eller brista.