Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Gör en tonande förändring! Att ha en dålig hårdag kan påverka hela ditt humör och prestationsförmåga. Det kan helt enkelt förstöra en hel dag. Men genom att lägga i en uppiggande toning i håret kommer lystern och livet tillbaka på nolltid, och du kan gå runt och känna dig som en modell i en hårreklam. Här på Fyndiq har vi ett stort och billigt utbud av hårtoning från Wella, Goldwell, L’Oréal och många andra märken. Då vi ständigt får in nya produkter är detta en sajt att hålla ögonen, för här är det nämligen inte ovanligt att göra riktigt många bra fynd.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att om du har långt hår eller tjockt axellångt hår är det alltid bäst att gardera upp med fler än en hårförpackning så du inte vaknar upp en dag och ser ut som Cruella De Vil. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Liva upp ditt hår! Man behöver inte en hårfärg som sliter på håret för att liva upp det och skapa glans. En bra hårtoning ger både en ny nyans på håret och en stor mängd glans som livar upp ända ut i topparna. Tänk dock på att utgå från ditt eget hår – både din hårkvalitet och hårfärg. Detta för att minimera risken att du får en annan färg än den du tror dig ha valt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.