Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig färg för håret online

176 Fynd

Stort utbud av färg för ditt hår

Förändring är ett ord som vi människor gillar. När det kommer till frisyrer och hår verkar det inte heller finnas några gränser för hur mycket vi kan förändra. Här på Fyndiq har vi ett bra utbud av billiga hårfärger i regnbågens alla färger. Dock är det vanligast med permanent hårfärg, så om du vill bli blond igen från en mörk färg är det avfärgningar och tålamod som gäller. Men ska man vara fin i håret får man ibland lida pin. Vi kan inte trolla fram den hårfärg du vill ha, men vi kan trolla fram lockande priser som ger dig möjlighet att köpa fler förpackningar med hårfärg utan att plånboken tar skada. Självklart har vi även hårfärg för män!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att Henna örtfärg är en naturlig färgning där du gärna ska ha ljust hår för bästa resultat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Utgå från ditt eget hår

Det är lätt att stirra sig blind på vilken hårfärg modellen på förpackningen har. Det bör du inte göra, utan utgå istället från ditt eget hår och de siffror som står skrivna som märkning på färgen. Och om du vill spexa till det lite så finns även färg som går att tvätta ur — perfekt att ha till roliga fester!