Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Köp billigt Hårvax på nätet

174 Fynd

Lyckas med din hårstyling

Håret på huvudet har vi från början för att skydda oss från solens skadliga UV-strålar, men i dag har det en så mycket större funktion än bara det. De 100 000 hårstrån vi har på huvudet är en väldigt stor del av vårt utseende och vi klipper, färgar och stylar håret för att göra det så snyggt som möjligt, dessutom vårdar vi med inpackningar och annat som är bra för håret. Det har helt enkelt blivit en del av sättet vi uttrycker vår stil och vår personlighet på. Genom att använda hårwax kan vi variera vår frisyr väldigt mycket, och skapa något nytt varje dag!

Tips för ett lyckat köp

Plocka på dig de hårvax som passar dig och ditt hår, och kontrollera så du har rätt varor i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Styla snyggt med hårvax

Hårvax varierar en del, en del sorter är lite kladdigare och har mindre stadga vilket är perfekt om du vill åt den lite rufsiga strand-looken, sen finns det fastare mer matta hårvax med mycket stadga, vilket passar när du vill styla ditt hår utan att vaxet syns särskilt möjligt och när du vill att resultatet ska vara riktigt hållbart. Här hittar du alla möjliga olika varumärken som finns, mycket billigare än om du skulle köpt hos frisören!