Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda hårmousse billigt på nätet!

Fyndiqs favoriter

Snygg frisyr med rätt mousse! Tro det eller ej, men det finns mängder av olika hårmousse. Det finns i olika märken, dofter, tuber, kontroll och sist men absolut viktigast är stadgan. Beroende på märke så finns det olika nivåer av stadga, från mjuk till hård och skillnaden blir en maximalt stylad frisyr eller en lagom stylad kalufs. Valet är ditt och hos Fyndiq finns det mängder av olika hårmousse att välja mellan. Allt från märken som Kevin Murphy till Wella, priset är lågt och frakten likaså.

Tips för ett lyckat köp! Var det stadga 1, 2 eller 3 du var ute efter? Ta en extra titt i kundvagnen för att vara säker på att det vart rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Olika stadga för olika hårfrisyrer! Har du kort hår och vill få till en frisyr som verkligen passar? Då är det läge att ta reda på vad som krävs för just ditt hår. Tjockt hår, lockigt eller varför inte tunt hår är alla olika typer och ibland kombinerade hårtyper som man ser idag. Lockig vill vara rak och rak vill ha lockigt! Inget förändras i den starka viljan. Är man dock en person med huvudet på skaft så vet man att allt går att lösa med rätt mousse! Hårmousse är den typen av stylingprodukt som skakas om och trycks ut i form av skum, det appliceras antingen på vått eller torrt hår och voilà så har något hänt med frisyren!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.