Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda gelé för håret billigt på nätet!

Styla med rätt produkt! Att håret på huvudet är viktigt är det nog ingen som argumenterar emot, och det oavsett längd. Korta frisyrer kan dock vara svåra att styla, och speciellt om man inte har rätt hårvårdsprodukt. Till kort hår är hårgelé någonting som ofta passar väldigt bra, och det är med glädje vi på Fyndiq presenterar vårt stora utbud av allt från Loreal, Goldwell, d:fi och många fler till ett billigare pris. Kom in och se vad vi kan göra för ditt hår, du kommer inte att bli besviken!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att frakten alltid är densamma när du beställer från Fyndiq, så om du har en specifik gelé som du alltid använder kan det vara smart att klicka hem två på en gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Testa ditt hår! Har du aldrig testat gelé tidigare kan det vara bra att veta att styvnar mer än hårsprej, och att det är därför som det blir lättare att forma håret. Vilket gel som passar bäst för dig kan vi på Fyndiq inte veta. Vad vi däremot vet, är att det är lättare att hitta rätt hårprodukt om priset är billigt. På så vis kan du köpa flera olika märken för att därefter se vilken som gjorde ditt hår snyggast, och det är exakt vad vi hoppas att du kommer att lyckas med. Välkommen in och Fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.