Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Hårstyling!

Fynda billiga hårstylingprodukter! Vi vill inte skryta, men när det gäller billig hårstyling och billiga hårprodukter online, vet vi att vi har något som passar precis alla. Det fina är, att det låga priset aldrig låter kvalitén påverkas. Hos oss säljs nämligen precis samma märken som du ser ute i andra butiker. Det enda som skiljer är priset. Passa på att köpa ditt favorit hårvax, hårsprayen som behövs inför veckans utekväll eller hårtorken som får lockarna att lägga sig klädsamt på plats längst med hjässan.

Hårstyling utan gränser! Blåsa håret, platta håret, locka håret. Få ditt hår att stå rakt upp eller få det att ligga slickat längst med huvudet. Få andra att tro att du varit i en orkan eller att du ska iväg på Nobelfest. Ingenting är längre omöjligt med alla de billiga produkter för hårstyling som vi har i vår webbshop just nu. Passa på att fynda bland alla hårprodukter online redan idag.

Tips för ett lyckat köp! Inom hårstyling är produkterna vanligtvis framtaget för olika typer av behov och olika hårtyper. Det kan handla om ett extra hårt vax, för dem med extra bångstyrigt hår. Hårprodukter för färgat hår om gör att färgen sitter kvar längre. Eller redskap som är gjorda för att kunna användas dagligen, utan att slita på känsliga hårtoppar. Oavsett vad du är ute efter, hoppas vi att du ska känna dig nöjd med ditt köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.