Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda hårklippare online!

Fixa looken med hårklippare! Med en egen hårklippare och lite rutin kan du smidigt och enkelt klippa ditt eget hår eller trimma ditt skägg. Med billiga klippare från märken som Remington, Tristar, Moser och Philips kan du känna att du är i säkra händer – här är kvalitet ledordet. Det är nämligen lättare än någonsin att fixa sin frisyr och med en modern hårklippare, som både är lätt i handen och ergonomiskt utformad, blir klippningen både snabb och precis, tyst och sladdlös! Välkommen in och fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! De flesta hårklippare har olika blad och skär som gör att du kan variera hur du vill klippa ditt hår. Det gör att du kan vara kreativ och prova olika sätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klipp dig hemma! Med en modern klippmaskin eller hårklippare kan du väldigt enkelt och billigt klippa dig hemma! Beroende på om du vill ha volym, trimma skägget, ansa lite i nacken eller forma ditt hår kan du prova olika skär men även olika hårklippare. Vi har billiga hårklippare i olika utföranden och olika prisklasser, för den enklare klippningen och för proffset. Ta kontroll över ditt hår och var din egen frisör – använd någon av de många hårklippare som vi erbjuder och variera med de olika blad som går att köpa till. Välj och vraka hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.