Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig rakapparat online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av apparater som rakar! Vi har sagt det förr, men det tål att sägas igen: ska man vara fin, behöver man inte alltid lida pin. På några sekunder kan man trolla fram ett nytt ansikte genom att gå från skogshuggarskägg till renrakat eller en kort stubb. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga rakapparater som efter din önskan ger perfekt resultat. Välj bland en Panasonic rakapparat, Philips rakapparat och Philip ladyshaver för att sedan toppa med bra rengöring. Allt för att komma så nära den där perfekta känslan. Ja, du vet känslan.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns många olika rakapparater med mängder av funktioner, så välj en som du har mest nytta av! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rakapparat utifrån dina behov! Nej, det finns inte bara en enda rakapparat. Ja, det är otroligt viktigt att det finns olika då alla har olika behov. Det finns hyvlar som ger närmare och smidigare rakning, som har konturavkänning, perfekt för polisonger, och precisionsrakapparater för dig som vill ha maximal kontroll över din rakning. För den bortskämde finns rakapparatskit och är du på jakt efter en bra rakapparat för dam är Philips Ladyshave en vinnande favorit. Vi får dagligen in nya produkter så håll ögonen öppna om du saknar din favoritrakhyvel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.