Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig rakapparat online

581 Fynd

Stort utbud av apparater som rakar

Vi har sagt det förr, men det tål att sägas igen: ska man vara fin, behöver man inte alltid lida pin. På några sekunder kan man trolla fram ett nytt ansikte genom att gå från skogshuggarskägg till renrakat eller en kort stubb. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga rakapparater som efter din önskan ger perfekt resultat. Välj bland en Panasonic rakapparat, Philips rakapparat och Philip ladyshaver för att sedan toppa med bra rengöring. Allt för att komma så nära den där perfekta känslan. Ja, du vet känslan.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att det finns många olika rakapparater med mängder av funktioner, så välj en som du har mest nytta av! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rakapparat utifrån dina behov

Nej, det finns inte bara en enda rakapparat. Ja, det är otroligt viktigt att det finns olika då alla har olika behov. Det finns hyvlar som ger närmare och smidigare rakning, som har konturavkänning, perfekt för polisonger, och precisionsrakapparater för dig som vill ha maximal kontroll över din rakning. För den bortskämde finns rakapparatskit och är du på jakt efter en bra rakapparat för dam är Philips Ladyshave en vinnande favorit. Vi får dagligen in nya produkter så håll ögonen öppna om du saknar din favoritrakhyvel.