Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Rakapparat & Skäggtrimmer online!

Håll kolla på håret med en trimmer! När det kommer till vårt kroppshår finns det delade läger om vad som både är snyggt, hygieniskt och det ”rätta”. Vissa hävdar att vi är skapta på ett sätt av en anledning. Medan andra anser att vi kommit långt i utvecklingen och kan nu bestämma själva över hur vi vill se ut. Och med tanke på den marknad som finns när det kommer till rakapparater, skäggtrimmer, hårtrimmer, epilatorer och nästrimmer finns det ett stort utbud och många märken. Listan kan göras lång och här på Fyndiq kan du fynda en billig rakmaskin för att trimma skägg till att dra upp ditt hår från rötterna. Vi har mängder av produkter som får dina ben lena eller ditt skägg i den längd du vill ha det.

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att läsa vilka funktioner som finns för olika rakapparater och trimmers så du inte beställer en som inte uppfyller det du önskade. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta hand om skägget med rätt rakapparat! Tillhör du den skara som är medveten om ditt skägg och vill ha det på ett visst sätt? Då gäller det att ha en trimmer som kan göra det jobbet både enkelt och snyggt. Att finna den bästa rakapparaten handlar delvist om dess kapacitet och funktionalitet, men även att den ska falla dig i smaken och vara enkel att använda. Här kan du välja mellan märken som Brauns rakapparat, Philips rakapparat till andra märken där någon förhoppningsvis kommer göra dig nöjd.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.