Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig hårtrimmer online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig hårtrimmer online hos oss på Fyndiq! Dags att trimma skägget eller har du pinsam hårväxt du vill bli av med snabbt, smidigt och enkelt? Då är det en hårtrimmer du behöver – och vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av trimmers här hos oss så att du kan hitta en billig hårtrimmer som passar dig och dina behov! Dessutom har vi trimmers från mängder av kända varumärken såsom Remington, Babyliss och Panasonic med flera. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även rakvård och vax? Det har vi också här hos oss på Fyndiq, och kom ihåg att du kan köpa hur många produkter du vill samtidigt som du endast betalar en fraktkostnad! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid bra att ha en hårtrimmer hemma! Något som alla bör ha i badrumsskåpet är en hygientrimmer. Den kan användas för såväl irriterande näs-, öron- och skägghår som behöver snyggas till då och då, och om du har buskiga ögonbryn är en Jaguar J-cut Liner att rekommenderas. Eller du kanske hellre vill ha en kroppstrimmer? Det finns också här i denna kategori och du hittar hårtrimmer från såväl Philips och Tristar som från Vidal Sassoon och Wella! Så allt du behöver göra är att välja ut den hårtrimmer som passar dig och dina hårborttagningsbehov!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.