Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig handkräm & handvård online!

Vi har krämerna för dina händer! Nariga fingrar, händer som vittrar sönder och naglar som gråter över att de vill sitta på någon annan människas hand. Är det månne din hand vi talar om? Om så är fallet så är du inte ensam och det finns många bra räddningar för att ge dig vackra händer. Här på Fyndiq kan du ta del av ett väldoftande, lenande och vårdande utbud av billig handkräm – men fortfarande bra handkräm för torr hy. Här kan du välja mellan allt från L’ Oocitane handkräm, Neutrogena och Victoria´s Secrets hand & body cream till märket I Love… som bjuder på många underbara dofter.

Tips för ett lyckat köp! Det finns ingen skillnad för handkräm män och för damer så välj den doft du trivs bäst med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ta hand om dina händer med bra handvård! Att ta hand om sina händer är för många en självklarhet. Speciellt då vi bor här i Norden med ett klimat som vissa månader vill våra händer illa. Det finns bra handkräm tester du kan ta del av, men mycket handlar om att för att finna den bästa handkrämen för dig så ska du utgå från dina händer och den doft som bäst faller dig i smaken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.