Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt solskydd online

169 Fynd

Allt för dig som vill bli brun och fräsch

En del fullkomligt älskar att ligga i solen och få en snygg bränna. Men det gäller att verkligen skydda sig när man solar så att huden inte blir bränd. Därför bör man köpa ett bra solskydd och en bra After Sun som man smörjer in sig med efter att man har solat.sedan finns det såklart även de personer som inte vill utsätta sin hud för sol, utan istället vill få en fräsch bränna med hjälp av brun utan sol produkter. Oavsett vilken typ du är så hittar du ett stort utbud av billiga solprodukter hos oss på Fyndiq. Välkommen att fynda hos oss redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte att köpa ett högt solskydd om du inte har solat på länge och att du speciellt skyddar ditt ansikte. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Spraytan i hemmet

Förutom en massa bra solskydd, brun utan sol-produkter och After Sun-produkter, har vi på Fyndiq även ett antal spraytan-produkter. Spraytan innebär att du med hjälp av airbrush-teknik sprayar på dig en snygg och fräsch bränna. Bland annat finns GET AIR TAN StartKit som är ett spraytan-kit för hemmabruk. Vill du inte spraya på din nya bränna kan du bli brun med hjälp av mousse, lotion eller en enkel sprayflaska.