Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hudvårdsprodukter online!

Stort utbud av body lotion och hudlotion! Är du på jakt efter en perfekt lotion eller body butter? Det finns mängder av olika märken som lockar med att trolla fram en solkysst hud, en perfekt slät hud och som får dig att dofta som en sommaräng i timmar. Här på Fyndiq kan du välja mellan ett stort utbud av alla dessa produkter. Allt från Victoria Secrets doftande bodylotion i dofter från vanilj till kokosnöt och som får dig att känna dig som en gudinna. Till solkrämer och hudvård som tar hand om din kropp på djupet. Hos oss kan du fynda billiga produkter online, enkelt och smidigt.

Tips för ett lyckat köp! För att göra ett så bra köp som möjligt när det kommer till krämer är det bra att ta reda på vad du har för hudtyp. Är du extra torr eller har du normal hud? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hitta rätt i hudvårdsdjungeln! Huden är vårt största organ. Vilket inte är något som vi så ofta reflekterar över. Och ofta är vi bra på att försumma vår hud. För att du ska hitta rätt bland flaskor där det står skin care, body butter och ekologiska hudvårdsprodukter gäller det att du vet vilken typ av hud du har och att du sökandet letandet ta tid.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.