Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra fotvård billigt online!

Glöm inte bort fötterna! Att ta hand om sin kropp är någonting som är viktigt för att en ska må bra, och likaså är det när det handlar om ens fötter. Fotfil, fotgel och fotkräm är någonting som bör finnas i varje hem, och om du inte har ett förråd av dessa än har du kommit helt rätt. Vi erbjuder ett stort och billigt utbud. Här hittar du allt vad du kan behöva för att snygga till dina fötter utan att behöva gå till en dyr salong. Kolla igenom vad vi erbjuder, och plocka hem allt vad du önskar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Ett tips för fotvård hemma: passa på att göra lite pedikyr hemma när du ändå slipar och snyggar till fötterna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Säg hej då till dina förhårdnader på fötterna! Självklart blir fötter slitna, det är ju de som vareviga dag bär våra tunga kroppar. Fotvårtor, fotsvamp och förhårdnader är ingenting som är ovanligt, men däremot någonting som går att trolla bort. Knepet är att du vårdar dina fötter regelbundet hemma, då slipper du förhoppningsvis ta steget mot medicinsk fotvård. Mysigt är det också när man tar sig till fötterna, och ser hur de går från hårda klossar till slanka och mjuka fossingar. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.