Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ansiktskräm online!

Fynda ansiktsmask & krämer för lyxig ansiktsvård! Att ta hand om sitt ansikte kan vara lustfyllt. Speciellt om man kikar in vårt massiva utbud, där du kan hitta de bästa av produkterna, och alla till ett billigare pris. Har du känslig hy? Då kanske en bra ansiktskräm från Loreal kan passa sig? Eller varför inte återgå till naturen och testa Decléors Aaroma night? Ekologisk ansiktskräm är hett på marknaden just nu, kanske är det någonting för dig? Kanske behöver du någonting som kan ta bort finnar? Det finns här hos oss! Vad du än är ute efter, finns vi på Fyndiq här för att leverera. Kom in, välj och vraka! Vi har väntat på dig.

Tips för ett lyckat köp! Vår frakt är skrämmande låg, men när du ändå är här — passa på att köpa en gåva till en vän, vi har ju faktiskt ansiktskräm för män också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ansiktskräm eller ansiktsmask? Ta båda— de är ju så billiga! Ja faktiskt. Vi har alltid låga priser, och det för att du ska få lyxa till det ordentligt. Föreställ dig: Du i fåtöljen, kanske vilar fötterna i ett fotbad. På ditt ansikte ligger något kladdigt; en ansiktsmask, och på ögonen har du gurkor. Avslappnad och bekvämt. När masken torkat är det bara att tvätta av, för att sedan smörja på en ny, bra ansiktskräm. Och du, det blir inte bara en upplevelse, du får en bättre hy också! Kom in och köp in dig på ett kit, det är du värd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.