Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ansiktsrengöring på nätet!

En vacker hy kräver rengöring! Många av oss drömmer om att ha en ren och vacker hy, och för att kunna uppnå det måste vi ta hand om den. Oavsett om vi har torr, känslig eller fet hud så behöver den rengöras, särskilt om vi använder oss av smink som annars kan orsaka orenheter i porerna. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billig ansiktsrengöring från nätets alla hörn, så att du enkelt ska kunna få en strålande vacker hy! Välkommen in att fynda en bra ansiktsrengöring som ger dig bättre hy på nolltid.

Tips för ett lyckat köp! Torr, blandad eller fet? Hitta en ansiktsrengöring som passar din hudtyp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Torr hud i ansiktet är vanligt! Om du har torr hy ska du veta att det verkligen inte är någonting du är ensam om, och för att få din hud mer återfuktad och vacker måste du ta väl hand om den. En mild ansiktstvätt som inte verkar uttorkande är viktigt, och även att du återfuktar huden efter varje tvätt. Det är bra att skaffa sig en rutin för att rengöra ansiktet, förslagsvis varje kväll innan man går och lägger sig, så kan man vakna återfuktad och fin!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.