Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga oljor och serum online!

Köp billiga oljor och serum online! Det är de små sakerna i livet som utgöra en bra och fin helhet, och ibland kan det handla om att finna en bra hudolja för att få tillbaka lugnet. Här på Fyndiq har vi samlat alla serum och oljor för ansiktet. Söker du någon annan skönhetsprodukt är de bara något klick bort. Här kan du välja och vraka mellan vårdande ansiktsolja som mjukar upp och återfuktar samt välgörande serum som gör det bästa för att skapa en så fin lyfter och ung hy som möjligt. Ständigt får vi in nya produkter, vilket gör att vi har ett mycket levande sortiment. Så saknar du något kanske det finns här i morgon.

Tips för ett lyckat köp! Ibland kan det vara bäst att ha alla ansiktsprodukter från samma märke för att få bäst effekt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Tänk på att plomberad produkt inte är inkluderad av ångerrätten.

Att välja rätt serum? Det är många som hyllar både serum och oljor, men det gäller att inte vara för snabb i sitt köp utan att läsa på vad de innehåller samt att ta reda på vad ens egen hud skulle må bäst av. För liksom med hårfärg så får man inte färgen på bilden utan man måste alltid utgå från sina egna förutsättningar. Läs olika serum tester, lär känna din hy och stoppa sedan ned rätt olja i kundvagnen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.