Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ansiktsskrubb & peeling online!

Köp ansiktsskrubb & peeling billigt online hos Fyndiq! Lyster och len hy är det många som vill ha, och det är också något som alla kan få – och det genom att använda ansiktsskrubb & peeling. Här hos oss på Fyndiq hittar du därför ett brett utbud av billig ansiktsskrubb och ansiktspeeling att välja och vraka bland. Vad sägs till exempel om en lyxig enzymskrubb från Eveline Cosmetics? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var försiktig när du peelar i ansiktet, hyn är känsligare här och därför behöver du inte heller ta i när du använder din ansiktskrubb. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Viktigt att skrubba och peela rätt! Visst är det skillnad på kropps- och ansiktspeeling och skrubb. Peeling för ansiktet är mildare och gjord för ansiktets lite känsligare hy, därför ska man absolut just bara använda just ansiktspeeling för att peela i ansiktet. Använder man produkter som inte är avsedda för ansiktet är det lätta att man skadar sin hy genom att skrubba för hårt, och då får peelingen motsatt effekt. Så när du vill göra en ordentlig ansiktsbehandling se då till att använda rätt sorts produkter – och som du förstått är det i denna kategori du hittar ansiktsskrubb & peeling!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.