Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig läppbalsam online!

Allt mot trötta och torra läppar! En kroppsdel som ofta inte får speciellt mycket kärlek är läpparna. Men läpparna blir utsatta för lika många påfrestningar som resten av ansiktet och detta gör dem torra och i värsta fall spruckna. Det bästa sättet att göra läpparna mjuka och snygga igen är att investera i bra produkter som är anpassade för dem. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga läpprodukter som exempelvis läppbalsam, läppsyl, läppmask och cerat. Så nu kan du få riktigt kyssvänliga och mjuka läppar!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vissa läpprodukter snarare torkar ut läpparna än återfuktar dem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Lip balm, läppmask eller cerat? När det kommer till att ta hand om läpparna, kan du välja att göra det enkelt för dig eller lite mer omfattande. Du som bara vill återfukta dina läppar lite lätt och få dem att dofta gott kan investera i ett lip balm från exempelvis Carmex eller Eos. Behöver läpparna mer än bara lip balm kan en idé vara att köpa en läppmask som mjukgör, motverkar åldrande och fyller ut små rynkor i läpparna. Letar du istället efter något mer naturellt som kan passa både vuxna och barn? Då är Aloe Veras cerat att föredra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.