Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda skönhetsprodukter för ögon online!

Fyndiqs favoriter

Vackrare ögon med bra skönhetsprodukter! Ögonen talar om vem du är. Med ögonen kan du förmedla en känsla - du kan le och du kan vara arg. Detta är en stor anledning till att ta hand om området runt ögonen, och för att kunna göra det behöver du bra produkter. Bra skönhetsprodukter för ögonen kan du handla här på Fyndiq, dessutom till ett lägre pris. Så köp bra produkter för vackra ögon billigt hos oss, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Om du är osäker på vilken produkt du ska ha är det en god idé att läsa produktbeskrivningen innan du handlar. Beskrivningen hittar du genom att klicka på produktbilden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Säg farväl till rynkor och påsar under ögonen! Har du påsar under ögonen? Det är du inte ensam om. Påsar under ögonen är näst intill omöjligt att undvika, men det går att förebygga. En bra ögonkräm kan göra att mörka ringar under ögonen blir ett minne blott, och du kommer snart att känna dig mycket piggare. Kika igenom vårt stora utbud, vi har ögonkrämer från flera märken, allt från Ultra Smoothing Eye Serum från Dermalogica till Ola Henriksens Ultimaa Lift Eye Gel ögonmask.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.