Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga ansiktskrämer online!


Stort utbud av bra ansiktskrämer! Du kan dölja nariga händer med ett par vantar, ett trassligt hår med en mössa och vissna fötter med dina strumpor – men det är svårt att dölja sitt ansikte. Här på Fyndiq kan du välja och vraka av ett stort och vårdande utbud av billiga ansiktskrämer från många olika märken med olika funktioner. Välj mellan Elizabeth Arden som mjukar upp, Restylane som slätar ut eller varför inte en ögonkräm från Clinique som reducerar svullnader. Som alltid för att shoppingen ska bli så trevlig som möjligt så har vi bra leveranskostnader.

Tips för ett lyckat köp! Torr hy eller känslig hy? Det viktiga är att du utgår från dig själv. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Le med hela ansiktet! Om det är något som världen inte kan få för mycket utav så är det leenden. När vi ler gör vi både oss själva och alla vi möter lite gladare, och visst är det roligare att le och möta andra ansikten om vårt eget strålar av välmående. Att ta hand om sin hy behöver inte vara några svårigheter om du vet vilka skönhetsprodukter du ska använda dig av. Och handlar du dina ansiktskrämer online här så kan du plocka ihop ett passande set utan att din plånbok gapar tomt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.