Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Återfukta huden efter solning! Vi alla vet att huden får utstå en del påfrestning när vi exponerar den mycket för solens strålar. Bland annat kan huden bli lite torr och tråkig efter en dag i solen. Det gäller därför att vi återställer och återfuktar huden och ger den alla de ämnen som den mår bra av. Med After Sun-kräm gör vi just detta, och dessutom kyler krämen vår brännande hud. På Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig After Sun som kommer göra att din hud mår riktigt bra. Skynda att fynda hos oss nu!

Tips för ett lyckat köp! Du hittar allt som behövs för en dag i solen på Fyndiq, så fortsätt att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Gel, butter eller lotion? Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av olika After Sun från ett antal kända märken. Det som är så bra med att ha olika märken och produkter är att du kan välja i vilken form du vill ha din After Sun. En body butter passar dig som verkligen vill ha en tjock kräm som återfuktar rejält. Gel passar dig som vill ha en snabb nedkylning av huden och lotion är för dig som vill ha allt i ett!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.