Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billigt solskydd & solskyddsfaktor

57 Fynd

Klicka hem solkrämer för hälsosam solning

Solens strålar är välkomnande, oavsett om man befinner sig utomlands eller i Sverige. De flesta svenskar älskar att resa utomlands och jagar solen året runt. Därför är det extra viktigt att skydda sig korrekt. Just det nordiska klimatet gör att vi är lite extra känsliga och man kan med gott samvete välja en solkräm med hög solskyddsfaktor inför solning. Passa på att fynda bland alla olika märken till dig och din familj. Solskydd till barn är extra viktigt då de är extra känsliga så köp gärna hög solskyddfaktor.

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte att ansiktet är ett lite känsligare område på kroppen och därför är det alltid en god idé att välja en ansiktskräm och en för kroppen. Solskyddsfaktorn avgör man genom att se hur känslig ens hudtyp är. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Jobba på den snygga solbrännan

Tro det eller ej, men ju mer jobb man lägger ned på att skydda huden desto snyggare blir solbrännan. Tänk på det själv, ingen är speciellt snygg när man ömsar skinn som en ödla. Man kan gott och väl använda sig av en tjock solkräm, en solspray eller lotion och ändå få en hälsosam och snygg bränna. Det fyndiga med att shoppa billigt solskydd online är att du kan klicka hem den bästa solkrämen för dig utan att bli ruinerad.