Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig solkräm online!

Fyndiqs favoriter

För en snabbare och djupare solbränna! När du är på solsemester eller ligger ute en solig dag gör du förmodligen det för att det är skönt. Men du vill förmodligen också få en fin bränna. Många av oss får inte den djupa och vackra brännan gratis, utan behöver lite hjälp på traven. Då är det perfekta tipset att använda sig av en solkräm eller sololja som gör brännan mörk och långvarig. Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av billiga solkrämer från ett antal olika märken, så att även du ska få den där härliga och fräscha brännan. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Har du inte solat på länge kan du behöva börja med en solkräm med solskydd i för att slippa bränna dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Både en fin bränna och återfuktad och frisk hud! Solkrämerna på den här sidan är som sagt till för att ge dig en djup, mörk och långvarig bränna. Men en bränna är inte det enda de här produkterna ger din hud. Alla krämer innehåller även en rad superbra ämnen för din hud, som gör den både återfuktad och frisk. Dessutom verkar de flesta krämer svalkande för huden och gör den kylig och skön!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.