Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Få starka naglar med topplack! För att ge dina naglar både skydd och glans behövs ett bra topplack! Topplack, eller top coat som det också heter, är perfekt när du vill ge dina naglar en blank och stark yta. Hos oss finns massor av billiga lack i olika utföranden, med skinande effekt där högglansen stärker och skyddar samt även med den populära matta finishen – snabbtorkande och prisvärda att köpa online! Ur vårt stora sortiment kan du välja från kända märken som Mavala och Essie, till OPI och många, många fler. Välkommen att fynda!

*Tips för ett lyckat köp! Topplack både skyddar och fixerar nagellack – effektivt och snabbt! Smart att ha både hemma och i väskan för en kvick, stärkande finish! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snabbtorkande och stärkande Med ett bra överlack är dina naglar välvårdade och slitstarka en längre tid trots att du lever ett både aktivt och spännande liv. Vare sig du vill ha maximal glans eller matta och stilrena naglar är top coat det som både ger skydd, styrka och skapar den rätta effekten. I vårt stora utbud av snabbtorkande topplack kommer du hitta det du söker, prisvärt och med kvalitet! Varför inte välja ett i ljusrosa ton och ett i mera diskret, genomskinlig ton? Billiga topplack köper man lätt fler av – Gör som så många andra och shoppa online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.