Kundservice

Parfym

10 820 fynd

Att se bra ut är ingenting utan att också dofta gott. Du kan undvika att lukta illa med en enkel dusch och deodorant, men du kan dofta fantastiskt med unisexparfymer och många av våra parfymer för män och kvinnor.


Filtrera

Unisexparfymer är ett utmärkt val för subtila dofter som är balanserade för att samtidigt kännas både maskulina och feminina. Men många av oss föredrar att våra parfymer matchar och framhäver våra maskulina eller feminina känslor och egenskaper.

Parfym dam

Vi vill alla ha härliga parfymer som vi kan använda både ute och inne när vi ska må bra med oss ​​själva och göra ett gott intryck. Med en lätt body mist kan du göra ett subtilt intryck som nästan kan förbli obemärkt, men som ändå gör att du känner dig fräsch och redo för allt. Å andra sidan har eau de parfum, eau du toilette och eau de cologne en starkare doft och ger ett större intryck av hur du doftar och blir ihågkommen av andra.

Kanske du vill ha en lätt body mist eller eau de parfum för vardagar och kläder. På samma sätt kanske du vill ha starkare eau du toilette eller eau de cologne parfymer när du klär upp dig för fina tillfällen och vill matcha din vackra look med en vacker doft. Blomdofter och naturliga örter är inte ovanliga dofter i parfymer som doftar fantastiskt oavsett styrka. Ariana Grande parfymer är också bra parfymer för alla tillfällen.

Parfym herr

Precis som killar anstränger sig mer för sitt utseende än tidigare, anstränger dom sig också mer för att lukta gott. Herrparfymer har alla samma variation och variationer i styrka som damparfymer, men har i allmänhet dofter som är både lite starkare och lite mindre söta. I slutändan är en maskulin herrparfym perfekt för att få all rätt uppmärksamhet. För att få en sista boost i ditt självförtroende och attraktionskraft efter att ha rakat dig kan du också använda after shave för att både lugna din hud och ge dig en fräsch och subtil doft.