Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig Eau de Toilette dam online!

Köp billig dam Eau de Toilette online! Val av doft säger så otroligt mycket om en person, mer än vad man kan tro. Ofta när man finner en doft man gillar är det svårt att bryta, men där kan det vara skönt att tänka till och tänka nytt. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga Eau de Toilette för dam och du kan välja mellan dofter från Calvin Klein och Ralph Lauren till Dolce Gabbana. Då vi även har bra priser på våra Eau de Toilette kan du gå på ett säkert kort och sedan lägga ned ett lite mer vågat val i kassavagnen. Kanske kan en Chloe med spännande noter vara något att satsa på?

Tips för ett lyckat köp! Visst, en snygg design på flaskan väger tungt, men glöm inte att läsa på om toppnoter och hjärtnoter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Eau de Toilette med rätt noter En Eau de Toilette har oftast en lite svagare doftkoncentration och är med det aningen lättare att bära. Det finns många spännande dofter att välja mellan och vad man ska tänka på är vad för dofter toppnoten, mellannoten och basnoten, eller hjärtnoten, innehåller. Detta för att få en förståelse för hur doften kommer att utveckla sig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.