Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig after shave online!

Köp after shave billigt online här hos oss på Fyndiq! Finns det en skönare känsla än att vara nyrakad och len i ansiktet? Det är en svårslagen känsla, men den går att göra ännu bättre på ett väldigt enkelt sätt — med en väldoftande after have! Billig after shave hittar du i mängder här hos oss på Fyndiq och vi har after shave-produkter från mängder av varumärken. Vad sägs om en Brut original eller kanske en after shave från Hugo Boss? Kolla sortimentet och hitta din favorit!

Tips för ett lyckat köp! Att ta på sig parfymerad after shave i samband med rakningen kan göra att det svider, ett tips är därför att vänta några minuter innan du drar på dig din produkt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Väldoftande och fräsch! Raka sig eller ägna sig åt hårgrooming är något de flesta av oss gör dagligen och vad är härligare än att avsluta med en fräsch after shave? Inte mycket tycker vi på Fyndiq och därför har vi också mängder av produkter för detta här i denna kategori. Du hittar allt från kylande after shave till mer mjukgörande i både sprayform och i kräm — så kika igenom vårt breda utbud och välj ut de produkter du gillar bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.