Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billiga EdP online!

Dofta magiskt! Det finns en doftkategori som passar utmärkt att ha på både jobbet och på fest — det är Eau de Parfum, som doftar lite svagare i jämförelse med parfym. Här hos oss på Fyndiq finner du en hel massa EdP från välkända märken som Burberry, Armani, Guerlain, Marc Jacobs, Ralph Lauren med flera. Dofta fräscht och känn dig snygg med den Eau de Parfum som du tycker allra mest om. Det är lätt att shoppa dofter på nätet och frakten blir densamma oavsett hur mycket du handlar hos oss. Köp en billig Eau de Parfum redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en doft på kvällen och en annan under dagen? Med våra priser kan du ha råd med en vardera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hitta din doft! Det gäller att hitta den EdP som får en att känna sig exakt så som man vill känna sig — på jobbet, i skolan eller kanske ute bland vänner. Den som vill ha en förförisk doft kan lita till toner av fresia, magnolia och rosor. Sandelträ ger en professionell touch och ambra med mysk ger en lite mer mystisk och djup doft. Lite renare dofter finns bland annat hos Calvin Klein och Armani men även populära serien CLEAN med fräscha och moderna inslag. Hitta din favorit här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.